Tekoäly antaa tehoja tekemiseen

TuoteRobo hyödyntää ChatGPT:n voimaa muuttaakseen ideasi toimiviksi tuoteteksteiksi ja sosiaalisen median mainoksiksi muutamassa sekunnissa yli 90 valitsemallasi kielellä.

Kuvittele kuinka paljon aikaa säästät tekoälypohjaisella palvelulla, joka ymmärtää tarpeesi ja tarjoaa toimivaa sisältöä. Oletko valmis täyttämään verkkokauppasi houkuttelevilla tuoteteksteillä?

Miksi käyttäisit TuoteRoboa?

Kolme syytä ottaa TuoteRobo käyttöön

Oletko valmis antamaan TuoteRobolle mahdollisuuden?

Luottokorttia ei tarvita ilmaiseen tiliin

TuoteRobo helpottaa verkkokaupan pyörittämistä

TuoteRobo tarjoaa yksinkertaisen työkalun tuotetekstien laatimiseen. Se on räätälöity sinun kaupallesi ja optimoitu verkkokaupan menestyksen luomiseen – kaikki yhdessä käyttöliittymässä.

Suunniteltu yksinkertaisuutta ajatellen
Suunniteltu yksinkertaisuutta ajatellen
Tuotetekstien luominen on helppoa TuoteRobon yksinkertaisen, tekoälyyn perustuvan lähestymistavan avulla. Syötä vain muutamat tuotetietosi ja saat toimivan tuotekuvauksen. Melko helppoa.
Räätälöinti ja SEO optimointi
Räätälöinti ja SEO optimointi
Tee jokaisesta tuotekuvauksesta ja sosiaalisen median mainoksesta yksilöllinen TuoteRobon muokattavan sisällön avulla. Se varmistaa, että brändisi tyyli näkyy ja on SEO-optimoitu paremman näkyvyyden saavuttamiseksi.
Suunniteltu erityisesti verkkokauppoja varten
Suunniteltu erityisesti verkkokauppoja varten
Toisin kuin yleiskäyttöiset tekoälytyökalut, TuoteRobo on suunniteltu digitaalisen kaupankäynnin haasteisiin. Se tarjoaa räätälöitävän ratkaisun, joka lisää verkkokauppasi houkuttelevuutta ja myyntiä.

“TuoteRobo vaikuttaa fiksulta ratkaisulta juuri tähän ongelmaan”

Luottokorttia ei tarvita ilmaiseen tiliin

Kustannustehokkaat suunnitelmat

Hyvä hinta-laatusuhde on vain muutaman klikkauksen päässä.

Valitse edullisista paketeistamme, jotka on suunniteltu eri kokoisille yrityksille. Ja mikä parasta, voit aloittaa ilmaiseksi! Kokeile palveluamme maksutta ja näe omakohtaisesti, kuinka voimme mullistaa tuote-esittelysi. Laadukkaan tuotesisällön ei pitäisi rikkoa budjettia.