TuoteRobon ominaisuudet

Ominaisuudet2024-01-28T17:03:22+00:00

Kaikille verkkokauppasi teksteille

Näissä kolmessa asiassa TuoteRobo voi sinua auttaa

Saat kaikki tekstit yli 90 kielellä. Voit myös valita pituuden, sävyn ja monia muita ominaisuuksia, jotta tekstit vastaavat tarpeisiisi.

“Jokaisella verkkokauppaalla pitäisi olla tämä työkalupakissaan”

Luottokorttia ei tarvita ilmaiseen tiliin

AI-Enhanced Product Description Creation

Tekoälyllä tehostettu tuotekuvauksen luominen

TuoteRobo uudistaa tuotekuvausten kirjoittamisen prosessin ja tarjoaa ennennäkemättömän mukavuuden muuntaessaan tuoteluettelosi vakuuttaviksi teksteiksi. Hyödynnä digitaalisen kaupankäynnin tulevaisuus helposti saatavilla olevalla tekoälytyökalulla.

Koe TuoteRobon taika, jossa tekoälyyn perustuva tehokkuus kohtaa räätälöinnin. Valitse tekstin pituus, sävy, vaikka 90 kieltä kerralla ja lataa jopa 100 tuotetta kerralla Excel-tiedoston kautta vaivattomasti. ChatGPT:n tukemana TuoteRobo ymmärtää lähes jokaisen tuotteen käyttötarkoituksen heti ja varmistaa, että kuvaukset eivät ole vain toimivia, vaan myös resonoivat potentiaalisten ostajien keskuudessa.

Sosiaalisen median mainosten luominen tekoälyn aivoilla

TuoteRobo muuttaa sosiaalisen median mainonnan hyödyntäen tekoälyä.  Se luo houkuttelevia mainoksia, jotka resonoivat yleisösi kanssa ja jotka on räätälöity kullekin ainutlaatuiselle tuotteelle. Hyödynnä tekoälyyn perustuvan markkinoinnin helppous digitaalisessa strategiassasi.

Tutustu TuoteRobon innovatiiviseen lähestymistapaan sosiaalisen median mainontaan: Valitse mainokselle sävy, valitse 90 kielestä ja määritä ainutlaatuinen tekstinsävy, joka vastaa brändisi äänensävyä. Jopa 100 tuotteen lataaminen Excel-tiedoston kautta virtaviivaistaa prosessia, jolloin manuaalista syöttämistä ei tarvita. ChatGPT:n tuottaman ProductRobo luo mainoksia älykkäästi ja ymmärtää kunkin tuotteen toiminnallisuuden ja mahdolliset käyttötarkoitukset.

Integroi SEO tuotekuvauksiin ja mainoksiin

TuoteRobon avulla integroit SEO:n saumattomasti jokaiseen tuotekuvaukseen ja sosiaalisen median mainokseen. Se parantaa online-näkyvyyttäsi ja haettavuuttasi melko vaivattomasti.

TuoteRobo auttaa SEO-integraatiossa sähköisessä kaupankäynnissä tarjoamalla yksinkertaisen valintaruudun metatekstien luomiseen kullekin tuotteelle. Hyödyntämällä ChatGPT:n tehoa, jolla on pääsy Internetin valtaviin resursseihin, se varmistaa, että jokainen tuotekuvaus ja mainos on SEO-rikastettu. Tämä ominaisuus ei ainoastaan nosta tuotteesi verkkonäkyvyyttä, vaan myös lisää verkkokauppasi myyntipotentiaalia.

Oletko valmis antamaan TuoteRobolle mahdollisuuden?

Luottokorttia ei tarvita ilmaiseen tiliin

Kattava ratkaisu verkkokaupan tuoteteksteihin

TuoteRobo on kattava tekoälypaketti, joka muuttaa verkkokaupan tekstien tuottamisen – säästää aikaa, avustaa tutkimuksessa ja tehostaa hakukoneoptimointia.

TuoteRobo on verkkokauppiaan unelma, jossa yhdistyvät aikaa säästävät ominaisuudet, tutkimusapu, mainosten tuotanto ja hakukoneoptimoinnin tehostaminen. Tämä tehokas työkalu virtaviivaistaa tuotekuvaukset ja sosiaalisen median mainosten luomisen sekä tekee niistä hakukoneystävällisempiä. TuoteRobon avulla verkkokauppiaat voivat keskittyä liiketoimintansa kasvattamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on TuoteRobo?2024-01-25T10:19:57+00:00

TuoteRobo on innovatiivinen AI-tehostettu verkkokauppojen työkalu, joka mullistaa verkkokaupan tuotekuvausten ja mainostekstien tuottamisen, tehostaen myyntiä ja asiakaskokemusta.

Mitä palvelu tarjoaa?2024-01-25T10:21:00+00:00

TuoteRobo tuottaa houkuttelevia ja hakukoneoptimoituja tuotekuvauksia sekä sosiaalisen median mainostekstejä, parantaen verkkokauppasi näkyvyyttä ja houkutellen enemmän asiakkaita.

Millaisia ominaisuuksia TuoteRobolla on?2024-01-25T10:23:27+00:00

TuoteRobo tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, kuten tuotetekstien, sosiaalisen median mainosten ja SEO metatekstien tuottamisen. Näihin kaikkiin ominaisuuksiin  liittyy monipuolisia muokkauvaihtoehtoja kuten kielivalinta, räätälöitävät äänensävyt ja pituudet teksteille sekä paljon muuta.

Miten TuoteRobo toimii?2024-01-25T10:25:17+00:00

Helppokäyttöisellä TuoteRobolla voit luoda vakuuttavia tuotekuvauksia ja mainostekstejä syöttämällä vain perustiedot, säästäen aikaa ja vaivaa. Saat ladattua jopa 100 tuotteen tiedot kerralla. Valmiit tekstit saat ulos myös Excel- tai tekstimuodossa.

Onko palvelu ilmainen?2024-01-25T10:31:01+00:00

TuoteRobo tarjoaa ilmaisen version, joka mahdollistaa laadukkaat tuotekuvaukset ilman kustannuksia. Palvelusta on olemassa myös edistyneempiä maksullisia vaihtoehtoja, jotka avaavat palvelun kaikki ominaisuudet mm. kielivalinnat, SEO matetekstien tuotannon ja muut.

Tukeeko TuoteRobo eri kieliä?2024-01-25T10:32:40+00:00

Kyllä, TuoteRobo tukee yli 90 kieltä, mahdollistaen globaalin markkinan tavoittamisen. Ilmaisessa versiossa kielivalinta ei ole saatavilla, koska jokainen kieliversio vie kuukausittaista allokaatiota.

Miten tuotetiedot syötetään palveluun?2024-01-25T10:34:54+00:00

Tuotetiedot on helppo lähettää  ja ladata mm. Excel-tiedostoina, tehden prosessista vaivatonta ja tehokasta. Voit syöttää tekstit myös suoraan palveluun tai valita aiemmin tehdyistä tekstejä jatkokehittelyä varten. Voit syöttää useita tuotteita kerralla.

Miten TuoteRobo eroaa muista AI-työkaluista?2024-01-25T10:37:06+00:00

TuoteRobo on suunniteltu erityisesti verkkokaupan tarpeisiin, tarjoten ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen kilpailijoista. TuoteRobo on alusta asti suunniteltu nimenomaan verkkokauppiaita ajatellen.

Go to Top